off-white background.jpg

ENSEMBLE EDGE

COMING SOON TO AARHUS JAZZ FESTIVAL - 18 JULY 2018 @ 20:00

jj squarespace photo.png

KARMEN RÕIVASSEPP

//er estisk jazz-sangerinde, komponist og arrangør, der har boet i Danmark de seneste år. Hun har en klar og tydelig lyd og er altid legende og ubesværet i hendes præstationer. Hun arbejder som forsanger og komponist i mange konstellationer, der alle sammen afslører hendes alsidige essens som jazzmusiker.

ANDREAS FRYLAND

//er et af de nye ansigter på den danske og europæiske jazzscene. Fryland er en alsidig trommeslager, der har spillet i det meste af Europa. I 2013 vandt Andreas en DMA sammen med Aske Drasbæk Group for udgivelsen ”Old Ghost”.

CALLE BRICKMAN

//er en svensk pianist, der allerede som 16-årig spillede sin første turné i Europa. Han har siden levet af musikken og spiller både jazz og klassisk klaver. Calle kan genkendes på sit virtuose spil med sit bløde anslag og nordiske klang.

MATTHIAS FLEMMING PETRI

//er bassist, komponist og arrangør. Han har siden sin introduktion til den danske jazzscene været en af de mest efterspurgte bassister i det unge jazzmiljø. Matthias er uddannet på Rytmisk Musikekonsevatorium i København og Manhattan School of Music i New York.

orange roons.png

CONTEMPORARY MUSIC

FOR CHOIR AND Strings


View the recordings of our JAN JOHANSSON TRIBUTE by pressing the PLAY button.
You may also view our CONCERT PROGRAM PDF at this link.
Thank you for supporting ENSEMBLE EDGE by viewing, liking, and sharing our content.